Zend jij iemand een bos tulpen?

Een bos tulpen is altijd prachtig om te krijgen. Deze bloemen hebben een prachtige uitstraling en als ze van een goede kwaliteit zijn, blijven ze er ook lang mooi uitzien. Dat maakt dat het een uitstekende keus is als je iemand een boeket wilt geven. Waar sommige bloemen snel uitgebloeid zijn, heb je van een bos tulpen altijd lang plezier. Daarnaast zorgt het blad voor een vol boeket en het groen van het blad en de kleuren van de tulp zelf zorgen altijd voor een vrolijk geheel. Wil jij iemand een boeket sturen? Bestel dan eens iets op tulpen.nl!

Het hele jaar bos tulpen bestellen

De tulp is een echte Nederlandse bloem. Toch kom je deze niet veel tegen in bloemenzaken. Dat komt omdat het seizoen hiervoor eigenlijk maar heel kort is. Vaak kun je een bos tulpen alleen van januari tot april krijgen bij bloemenzaken. Bij tulpen.nl hebben ze daar verandering in gebracht. Ze hebben hun kassen zo ingericht en afgesteld dat ze daar het hele jaar door deze bloemensoort kunnen kweken. Daardoor zijn zij ook in staat om het hele jaar door deze bloemen te kunnen leveren. Je bent hiermee dus niet meer aan het traditionele tulpenseizoen gebonden! Bestel je een bos tulpen via deze website, dan gaan de medewerkers de kas in en snijden de bloemen voor je af. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een heel vers boeket en daardoor kun je er ook zeker van zijn dat je hier heel lang plezier van zult hebben. Verser krijg je het alleen als je zelf naar de kweker rijdt en daar wacht tot ze een bosje voor je klaargemaakt hebben. Door deze korte lijntjes kunnen zij garanderen dat het boeket zeker zeven dagen op de vaas kan staan! Als je een bos tulpen wilt gaan kopen, dan is tulpen.nl dus een uitstekend adres daarvoor.

Via de post

Bestel je bij dit bedrijf een bos tulpen, dan worden deze per post verzonden. Je kunt het boeket op ieder gewenst adres laten bezorgen hierdoor. Je kunt er voor kiezen om jezelf eens te verwennen, maar je kunt ook iemand een leuk cadeautje geven op deze manier. Bijvoorbeeld om iemand te feliciteren, beterschap te wensen of een hart onder de riem te steken. Of natuurlijk gewoon zomaar, omdat je aan iemand denkt. Bestellen bij tulpen.nl gaat heel eenvoudig, je kiest:

  • de gewenste kleur
  • het aantal bloemen dat het boeket moet hebben
  • eventueel voor het toevoegen van een persoonlijke boodschap
  • het afleveradres

Je kunt bij tulpen.nl een bos tulpen bestellen in een bepaalde kleur, zoals rood, paars, wit of geel. Maar naast deze egaal gekleurde bloemen bieden zij ook multicolor exemplaren, waarbij de kleur verloopt binnen de bloem. Ook is een gemengd boeket mogelijk, waarbij beschikbare kleuren met elkaar gemengd worden voor een kleurrijk geheel. Wil je er helemaal een leuk cadeau van maken? Kies dan voor een van de giftboxjes. Hierin worden de bloemen gecombineerd met een leuk extra cadeautje, zoals een paar vrolijke sokken of een leuk knuffeltje. Wil je een bos tulpen bestellen, dan is tulpen.nl hier dus echt het juiste adres voor!

Lees meer…