Nieuwe ramen aanbrengen in je woning of pand? Kies om deze redenen voor hr++

hr++ glas

Zijn de huidige ramen en/of kozijnen in je woning of pand inmiddels aan slijtage onderhevig en dus aan vervanging toe? Of ben je bezig met het begeleiden van de bouw van een nieuw pand en heb je daarbij invloed op welke ramen er gekozen moeten worden? Het is in al deze situaties een gegeven dat hr++ glas een uitstekende optie vormt. Hieronder lees je om welke redenen hr++ glas weleens de beste keuze zou kunnen zijn.

Goede isolatie

Ten eerste is hr++ glas uitgerust met een coatinglaag en met edelgas tussen de beide glasplaten in. Dat zorgt ervoor dat hr++ een uitstekende isolatiewaarde heeft. Dit brengt vervolgens weer verschillende voordelen met zich mee. Zo hoef je veel minder te stoken, gaat je energierekening omlaag, weet je het milieu aardig te ontlasten en verbeter je het comfort in het gebouw, want het binnenklimaat gaat erop vooruit.

hr++ glas

Passend in kunststof kozijnen

Hr++ beglazing past zeer goed in moderne kunststof kozijnen. Dat is belangrijk, want ook deze kozijnen kunnen bogen over zeer goede isolerende kwaliteiten. Er hoeven bij hr++ bovendien geen extreme eisen te worden gesteld aan de kozijnen en hun draagvermogen. Ga je voor driedubbelglas, dan is dat mogelijk anders.

Verhoging woningwaarde

Hr++ heeft een aantoonbaar goede isolatiewaarde. Dit zorgt voor een verbetering van je energielabel en daarmee dus ook voor een verhoging van de waarde van je woning of pand. Dit is zeer interessant op het moment dat je het pand te koop zet. Je kunt dan namelijk simpelweg meer geld vragen voor het gebouw.