Even lekker er tussenuit

vakantiepark Pasen

De paasdagen zijn perfect om weer te genieten op de camping, tussen alle werkdruk door er even tussenuit. Ga je ervoor om op de camping te staan, of wil je comfortabel in een van de bungalows in het vakantiepark Pasen. Tijdens deze leuke dagen is er voor jong en oud ook voldoende te doen, diverse leuke activiteiten worden er georganiseerd door het recreatieteam. Pluck en Pien zorgen dat de kinderen met een vol programma altijd iets te doen hebben.

Toegang tot alle faciliteiten

Op het vakantiepark Pasen heb je toegang tot alle leuke dingen die er zijn te doen, in de speeljungle kunnen de kleinste gasten zich urenlang vermaken. Of lekker klimmen en klauteren op het speeltoestel, ben je een echte waterrat dan kom je in het subtropisch zwemparadijs zeker aan je trekken. Van de stroomversnelling met het hele gezin, of plons vanaf de glijbaan zo het water in. Een ding is zeker, een paasvakantie op de Leistert vergeet je niet snel. 

vakantiepark Pasen

Ontdek de omgeving

Wil je ondanks dat er elke dag genoeg te doen is ook de omgeving ontdekken? In de omgeving zijn er verschillende activiteiten om naartoe te gaan, maar een fiets huren of lopend de omgeving verkennen is ook erg leuk te te doen. Op en rondom het vakantiepark Pasen is vervelen niet aan de orde, wie wil er nu niet wakker worden met Pasen en dan direct genieten van de frisse lucht? Op de Leistert is dit allemaal mogelijk, tegen aantrekkelijke prijzen.