De 3 beste zakelijke schoenen voor mannen

Wanneer je veel zakelijke besprekingen hebt of in een formele omgeving werkt dan is de kans groot dat je er vaak netjes bij loopt. En vaak kosten dit soort kleding net wat meer dan casual kleding. Het is dus niet vreemd als je ook wat meer geld uitgeeft aan goede en kwalitatieve schoenen die hier ook bij passen. Om je meer te helpen bij de zoektocht naar nieuwe en goede zakelijke schoenen dan is dit artikel echt voor jou geschreven. We nemen de 3 beste merken met je door.

Floris van Bommel

Het zal je niet verbazen als we Floris van Bommel noemen als een van de 3 beste opties. Dit merk heeft tegenwoordig zowel formele als informele schoenen in het assortiment. Dit zorgt er voor dat je hier redelijk in kan variëren. Heb je een keer geen afspraak dan pak je jouw stoere Floris van Bommel sneakers er weer eens bij. We kennen Floris van Bommel allemaal wel als een van de bekendste Nederlandse merken in de schoenen wereld.

Gréve

Het merk Gréve is een schoenenmerk met een fabriek in ons Nederlandse Waalwijk waar ze deze mooie handgemaakte schoenen maken. Ook het merk Gréve is dus vanuit Nederlandse bodem en wint behoorlijke aan populariteit. Je kan verschillende soorten schoenen uitkiezen zoals halfhoge laklaarzen, chelsea boots en veterschoenen met verschillende materialen. Zo kan je kiezen uit leder of suede.

Magnanni

Wil je echt prachtige en kwalitatieve schoenen kopen dan kan ik je deze parels aanraden! Magnanni heeft ontzettend nette veterschoenen van topkwaliteit. Als je dit merk niet kent dan zal je op het eerste oog schrikken van de prijzen, maar als je eenmaal een paar Magnanni schoenen in je schoenen kast hebt staan dan begrijp je deze prijs meer dan goed. Wil je Magnanni schoenen kopen? Zoek dan ook eens online op sale en wie weet scoor je hiermee jouw eerste paar!