Op weg naar nul-op-de-meter
‘Van één in Utrecht naar ... in Nederland. Doe jij ook mee?


Minister Kamp bezoekt Flat met Toekomst

Gepost op donderdag, 9 maart, 2017 3 reacties

Minister Kamp van Economische Zaken ondertekende gisteren samen met 30 gemeenten en 5 netbeheerders de Green Deal in Utrecht. De Green Deal moet ervoor zorgen dat zoveel mogelijk woningen aardgasvrij worden. Met de ondertekening van de Green Deal wordt een eerste concrete stap gezet in de uitwerking van de Energieagenda waarin het kabinet de route schetst naar een CO2-arme samenleving in 2050.

Flat met Toekomst is een goed voorbeeld van aardgasvrij wonen. Daarom bracht de minister vóór ondertekening van de Green Deal een werkbezoek aan de nul-op-de-meter woningen samen met wethouder Lot van Hooijdonk. Lees er meer over in het artikel van DUIC.  http://tinyurl.com/gqn72en

Lees meer op RTV Utrecht

 

 

3
Geef een reactie

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Ella RonnR de wit Recent comment authors
Nieuwste Oudste Hoogste waardering
trackback

[…] Flat met Toekomst: Minister Kamp bezoekt Flat met Toekomst […]

R de wit
Guest
R de wit

Ik kijk sinds kort vooral naar NODM woningen, én aardgasvrij! Om persoonlijke veiligheidsredenen en omdat het bijdraagt aan een betere toekomst! Hoe kan ik een urgentie voor de Camera Obscurawoningen krijgen?

Ella Ronn
Guest
Ella Ronn

Met de ondertekening van de Green Deal is een eerste concrete stap gezet in de uitwerking van de Energieagenda waarin het kabinet de route schetst naar een CO2-arme samenleving in 2050. Hiervoor bezocht de minister onze energieneutrale  Flat met Toekomst. De Flat met Toekomst is een goed voorbeeld van aardgasvrij wonen. Een modelwoning gebruikt niet meer energie dan dat hij opwekt. De energielasten zijn dan ook heel erg laag. De verwarming gaat met aardwarmte en zonnepanelen en de woning is met isolatie kierdicht gemaakt. Uit de proef moet blijken of dat ook echt prettig woont. Als de proef slaagt, dan worden… Lees meer »

Een project van Mitros
en Nieuw Utrechts Peil

© 2020 Flat met Toekomst | website: Gerjans